به گزارش مشرق، منچسترسیتی در دومین دیدارش در لیگ قهرمانان اروپا در خانه با نتیجه ۴ بر ۲ برابر پاری سن ژرمن شکست خورد.
شبکه آماری «اسکاوکا» گزارش داد که هالند برای رسیدن به ۶۰ گل در لیگ قهرمانان فقط به ۶۰ بازی نیاز داشت و رکورد لیونل مسی، اسطوره آرژانتینی را شکست که برای رسیدن به همین آمار در این رقابتها به ۸۰ بازی نیاز داشت.
گل اول او برابر تیم فرانسوی، شمار گلهایش را به ۶۰ رساند و گل دوم باعث شد مهاجم نروژی به رکورد ۶۱ گل زده در این رقابتها برسد.
هر دو گل ستاره سابق دورتموند در نیمه دوم به ثمر رسید.
برای این مهاجم یک دستاورد دیگر هم رقم خورد. او با ۳۸ گل برای منچسترسیتی در لیگ قهرمانان، به بهترین گلزن تاریخ باشگاه در این رقابتها تبدیل شد و از ۳۶ گل سرخیو آگوئرو عبور کرد.
پاریسنژرمن با ۶ امتیاز و تفاضل گل بهتر نسبت به نزدیکترین رقیبش در صدر جدول لیگ قهرمانان قرار گرفت. سیتی هم با ۳ امتیاز در رده هفدهم است.
ارلینگ هالند با زدن دو گل در شکست ۴ بر ۲ منچسترسیتی برابر پاریسنژرمن در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، به سریعترین بازیکنی تبدیل شد که به ۶۰ گل در این رقابتها میرسد و رکورد مسی را شکست.



